ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ & ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
& ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Γαβρήλος Γεώργιος | Χωματουργικές Εργασίες Αργολίδα - Μεταφορά Πόσιμου Νερού Αργολίδα


Η επιχείρησή μας “Γαβρήλος Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ίρια, είναι κοντά σας για περισσότερα από 20 χρόνια και αναλαμβάνει την άμεση μεταφορά πόσιμου νερού στον χώρο σας.

Διαθέτοντας σύγχρονα βυτιοφόρα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση τροφοδοσία σας με πόσιμο νερό όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Αργολίδα.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας γρήγορα, αξιόπιστα και με ασυναγώνιστες τιμες προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άριστη ικανοποίησή τους.

 


 

 
 
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΕ:
  Πισίνες
  Δεξαμενές
  Διανοίξεις Γεωτρήσεων
  Οικίες
  Έργα Οδοποιίας
  Κήπους & Ποτίσματα
  Ανάγκες πυρόσβεσης
 
 
Καλύπτουμε τις ανάγκες τους για νερό σε πισίνες, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, σχολεία, εργοτάξια, υδροδοτήσεις πλοίων, πλύσεις εσωτερικών και εξωτερικών βιομηχανικών χώρων με αντλίες υψηλής πιέσεως, καθώς και στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (πυρκαγιές, πλημμύρες).

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με ισχυρούς πελάτες του χώρου, είναι μια απόδειξη για εμάς της εμπιστοσύνης που χτίστηκε στη μακροχρόνια συνεργασία.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα.