ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Αργολίδα - Μεταφορά Πόσιμου Νερού & Γέμισμα Πισίνας Αργολίδα


Η επιχείρησή μας “Γαβρήλος Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ίρια, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Αργολίδα.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε στοχεύοντας πάντα στην άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα βυτία, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά πόσιμου νερού σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και εξοχικά σε όλη την Αργολίδα.

 


 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στην πολύχρονη πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Αργολίδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αργολίδα, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο της με σημαντική παρουσία σε απαιτητικά μεγάλα έργα σε όλη την Αργολίδα.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες αλλά και για την σωστή μεταφορά πόσιμου νερού. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα.